Kontakt

Skriv for pokker, skriv!

Kommentarer til mine mere eller mindre sammenhængende, velovervejede og selvransagende indlæg modtages med kyshånd.

Du er også velkommen til at skrive en mail med kommentarer, forslag til emner på bloggen, egne erfaringer eller spørgsmål.

Husk, at en god tone og en stor portion selvironi altid hjælper :o)

Skriv til forstegangsmor@gmail.com

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen, Mette fra Forstegangsmor.wordpress.com

10 comments / Add your comment below

 1. Hej Benjamin.

  Det lyder som et rigtig fint produkt og der er klart et marked for det. Det var lidt af en kamp overhovedet at finde produktet i Danmark. Desuden ser jeg det som en stor fordel, at jeres strømpebukser er i et enkelt design – der var godt nok gang i både mønster og farver på dem, man kunne finde andre steder på nettet!

  Tak for tilbudet – jeg vil meget gerne prøve et par til min datter. Sender jer en mail 🙂

  Kh, Mette

 2. Hej Mette.

  Tusind tak for dine ord og fordi du har fundet interesse for min blog. Først og fremmest tillykke med moderskabet og dernæst: Jeg forstår dine følelser! Jeg håber, du vil finde indholdet på bloggen brugbart – omend det ikke altid er helt sammenhængende og skrevet i en stund, hvor man måske burde have sovet på det. Men det er altså det, jeg har følt/føler. Det kan jeg ikke løbe fra.

  Du finder det første indlæg her: http://forstegangsmor.wordpress.com/2011/01/04/mig-en-kommende-mor/

  …Og takket være dit spørgsmål, har jeg ENDELIG fået oprettet det arkiv, som jeg har tænkt på, skulle være i side-menuen.

  Du er altid velkommen til at kommentere, skrive en mail eller give egne erfaringer og tanker tilkende. Det sætter jeg kun pris på!

  Kh, Mette

 3. Hej Mette
  Jeg har en blog for kvinder der får barn som 40+.
  Jeg tænkte at du måske har lyst til at sætte den på din blogroll.

  Hilsen Tine
  mor40.dk

 4. Hej Mette, har helt tilfældigvis fundet din blog efter en dag hvor jeg har skældt alt for meget ud på min ældste på fire år samtidig med at jeg egentlig udemærket kunne se at hun blot forsøgte at få lidt tid sammen med mig men hvor jeg lige synes jeg skulle alt muligt andet såsom at gøre rent, vaske tøj og også lige være der for lillebror på to. Derfor er det SÅ FANTASTISK når man falder over så ærlig en blog som din, at man kan læse at man ikke er alene og at ja selvom det er fantastisk dejligt at få børn så er det også hårdt! Nu skal jeg læse din blog fra ende til anden, det tror jeg vil gøre mig godt 🙂
  Rigtig god aften fra en som sidder og venter på at manden får lillebror til at sove mens jeg forsøger at få storesøster til at sove 🙂
  Godt nytår!!
  VH Sanne

  1. Kære Sanne!
   Tusind tak fordi du lægger vejen forbi min blot! Og så endda på selveste nytårsaften! Det er jeg glad for! Håber, I fik ungerne til at sove og at du nød aftenen!

   Jeg er også glad for at høre, at du kan bruge mine mere eller mindre sammenhængende skriblerier til noget – også selv om det var i en svær kontekst. Det er p**** hårdt at blive forældre – og ikke mindst mor!

   Jeg håber, at du vil gøre alvor af at læse med og ikke mindst: Skrive med. Kommenter gerne – offentligt eller pr. mail – jeg elsker feedback 🙂

   Vi ses i 2015!

   Kh, Mette

 5. Hej Mette.

  Jeg har fundet for nylig fundet din blog, og arbejder på at læse den fra ende til anden. Er for 4 uger siden selv blevet førstegangsmor til en skøn lille pige, og fandt din blog da jeg manglede “underholdning” i al min nat-amning (endnu slet ikke så dygtig at jeg kan sove imens som flere erfarne mødre ellers fortæller at de gør!) jeg synes du skriver intelligent, ærligt og humoristisk om de fleste emner og jeg glæder mig til at læse videre og følge med i fremtiden! MEN hvor bliver jeg bange… Bange for at livet i sin helhed kommer til at gå op i baby, bleer, praktik og skemalagt sex (som du nævner en del gange 😝). Som nybagt førstegangsmor er det hele nyt for mig – og de første gange jeg kiggede mig selv i spejlet med baby på armen kunne jeg slet ikke kende det jeg så – en træt, halv-tyk type med uglet hår, i nattøj og daggammelt makeup langt ned af kinderne. Er det sådan at være mor – at tilsidesætte ALLE sine egne ønsker og behov, ikke engang at kunne gå på toilet når man trænger? Jah! Og det er self det hele værd! Efter at have læst din blog bliver jeg dog meget i tvivl om et barn nr 2… Pyh det lyder så hårdt!! (Er kun kommet til hvor du skal til tilbage på job efter barsel). Hvad vil jeg sige med alt det? Jo, hurra for dig, alt hvad du gør for dine børn og din mand – og endda orker at skrive så fint om det! Jeg ønsker dig det bedste! (Beklager en lidt rodet kommentar!!)

  1. Hej Randi.

   Først og fremmest hjerteligt velkommen til! Og tillykke med den lille!

   Og så en stor og ydmyg tak for de pæne ord!

   Jeg er glad for, at du har fundet min blog og læser mine mere eller mindre sammenhængende tanker ud i moderskabets glæder og sorger. Dog håber jeg ikke, at min blog afskrækker dig fra alt det fantastiske og sjove, som moderskabet OGSÅ byder på imellem skemasex, vasketøj og søvnløse nætter. Jeg vil skrive mig bag øret at være bedre til også at dele de små glæder i hverdagen ☺ Du står med garanti i en fantastisk, men også meget turbulent tid lige nu, men jeg håber, du vil læse med fremadrettet og ikke bliver helt skræmt fra tanken om endnu et barn – lysten kom trods søvnmangel og kaos – og jeg fortryder det ikke et øjeblik (når blot jeg har fået min daglige dosis kaffe ☺).

   Det ER hårdt at gå fra at sætte dagsordenen selv til at sætte alting til side og få ansvaret for sådan en lille bandit. Men intet i livet har lært mig så meget, og udviklet mig som menneske som at blive mor til mine to små trolde ☺.

   Håber, du bliver hængende i mit blog-tankeunivers, og også giver dit besyv med på vejen så ofte, du lyster.

   Kh, Mette, som heller ikke lærte at sove under natamningen!

 6. Hej Hej.

  Jeg har i årevis fået din blog i min mail, og når den tikkede ind fik den førsteprioritet. den skulle bare læses med der samme. Men efter du er flyttet til momster, kan jeg ikke finde ud af at abonnere, så den kommer på mail… hvordan gør jeg det?
  Mvh Anette

  1. Hej Anette.

   Åh, tak for dine søde ord! Her i Momster-land har jeg efterspurgt en følg-knap, og håber, jeg får den snart! Jeg skal også have bloggen over på Bloglovin’ – måske det er muligt at få en følg med derfra?

   Håber inderligt, du stadig vil følge med her 🙂

   Kram og tak for søde ord fra Mette

Skriv et svar