Mom in the making

En mor med alt, hvad dertil hører. To streger på testen. Førstegangsmor til en fin lille frøken. Andengangsmor til en aldeles skøn knægt. Sidstegangsmor med to streger under.

Bloggen er dedikeret til kærligt, konsekvent og kværulerende causeri over moderskabets vidunderlige, finurlige, gode og mindre gode sider. Jeg blev mor i 2011 og herfra tog mit liv en drejning. Verden som jeg kendte den havde en ende, og en helt ny opstod. Jeg er blevet klogere, blevet kærligere, blevet knækket, blevet krænket – og selv om det ikke starter med “K” – og jeg ikke er meget for at indrømme det – så er jeg blevet ældre.

Mig sagde hunden
Midt i trediverne. Gift på 11. år. Mor til to, hvorad den ene er født en postgang for tidligt og kronisk syg. Optimist af sind, kaffenarkoman par excellence og placeret solidt i forstaden med parcelhus, Peogeut og pelsdyr.

Jeg lever af og for at skrive og at have en mening, og begge dele udfoldes flittigt både på jobbet og i fritiden. Her på bloggen finder du ikke indretningstips og moderigtigt tøj til børnene. Til gengæld finder du en hel del kærlighed og holdinger til, hvad et godt børneliv indeholder og hvordan jeg indimellem synes at spænde ben for det og for mig selv, fordi moderskabet nu engang ikke leveres med manual.

Indholdet på bloggen formes dag for dag – alt efter hvordan mine to små banditter vil præge mit liv og tilværelse, sætter mig på prøve, udvider min horisont, stjæle min nattesøvn og gør mig ældre og klogere dag for dag. Bloggen er tanker og følelser fra mit hjertes aller inderste skatkammer, så husk at behandle dem pænt – også selv om du ikke er enig!

Møs fra Mette

12 comments / Add your comment below

 1. Wauw.. jeg har siddet og læst din blog igennem – ja det hele – og bliver simpelthen bare nødt til at skrive til dig. Det har været lidt af en oplevelse at følge din vej gennem graviditeten og den første tid med lille E. og jeg er imponeret over din gennemtænkte ærlighed, samt hvordan du klarer skærene. Kære lille E.: Du skal ikke skrige helt vildt, det er synd for din mor. Hilsen hende med hus, hund og stationcar, der endnu befinder sig i “shit, hvordan skal jeg nogensinde klare at få et barn”-fasen, og alligevel er så tilpas hooked på projektet, at hun ligefrem læser 100+ indlæg om en baby.

  1. Hej Sine!

   TUSIND TAK for din dejlige kommentar til bloggen! Hvor er jeg glad for, at du sætter ord på din oplevelse. Jeg er glad for, at du har læst med – alt det gennemtænkte og alt det, der bunder i omvæltninger og mangel på søvn :). Jeg håber, at du forbliver hooked på projekt baby, for selv om det er hårdt som bare pokker, så er det også helt fantastisk!

   Jeg håber også, du vil læse med fremover og jeg sætter altid pris på kommentarer til de mere eller mindre sammenhængende tanker, der løber igennem mit hovede og ud igennem fingrene 🙂

   Kh, Mette, der kigger på sit yndige lille barn, der for en gangs skyld sover til eftermiddag og tænker: Hvor var det godt, jeg besluttede mig for at få sådan en lille én 🙂

 2. Efter jeg i går googlede: “første gangsmor udstyr”. Faldt jeg over dit indlæg med hvilke ting du faktisk fik brug for, og det var da endelig en liste man kunne bruge til noget. Jeg er selv er gravid og 18 uger henne og hold nu op jeg synes det her prebaby-ankommer-show er uoverskueligt. Der for har jeg også siden i går, gennemlæst din blog fra a-z! og tak fordi du har lavet denne fantastiske blog. Endelig én hvor jeg føler du virkelig fortæller det hele som det er. for jeg tvivler sgu også på det hele er så skide lyserødt som alle andre siger.

  Så tusind tusind tusind tak, fordi du endelig har givet mig et realitisk billed af livet før og efter babys ankomst 🙂

  1. Hej Lise!

   Tusind tak for dine søde ord om min blog – de varmer! Og stort tillykke med det lille mirakel, der vokser i din mave.

   Jeg håber, at du fortsat vil læse med, når jeg causerer over livet i barselsland og verden som mor for første gang, set med mine øjne. Giv mig endelig din mening og kom også gerne med indspark til, hvad du oplever på vej mod projekt baby og barsel!
   Kommentarer modtages med kyshånd.

   Kh, Mette

 3. Chok….du er mig og din lille E er min lille K 🙂 Googlede nogen i still med “tiden før baby” og faldt over din blog – har ikke læst det hele, men det jeg har læst er bare så meget lig min verden pt !! Og for at det ikke skal være løgn hedder jeg sgi også METTE !!
  Tak for sandheden…-den er ofte så ilde hørt, men hvor er det dejligt at vide at man ikke er alene…
  KH Mette

  1. Haha! Mon du i virkeligheden er min klon/ukendte tvilling? Og så endda med samme navn :o) Er sikker på, at Lille K både er skøn og udfordrende på samme måde som vores lille tulle. Hvis de nu bare kom med en manual, de kære små… Men ok, så havde jeg ikke haft så meget at skrive om.

   Og tak for dine pæne ord til min blog. Håber meget, at du vil følge med løbende og give en masse indspark til livet som førstegangsmor, Mette og kvinde anno 2011 +! Kommentarer modtages med kyshånd!

  1. Årh! Tak skal du have <3 Sender spandevis af virtuelle kram i gennem cyberspace lige tilbage til dig 🙂

   Kh, Mette

 4. Hvordan tilmelder man sig bloggen herfra? har været med for starten og nyder at få dine blogs i mailen, men kan ikke lige finde ud af hvordan jeg gør herinde..,

  1. Hej Anette.

   Åh, det må jeg fluks prøve at finde ud af her i det nye “univers”. Tak fordi du minder mig om det – og for de mega-søde ord <3

Skriv et svar