Hvad jeg skal vide om drenge #2

Sommer

Som drengemor er der meget, jeg skal lære. Blandt andet, at en drengs og mands liv handler om benhårde prioriteringer. Det handler jo for pokker om artens overlevelse – og et forkert valg kan have store konsekvenser. Løve = løb eller kæmp? Aftensmad = få det overstået eller tag 2 timer med iPaden? Kaste op = Nu eller senere? Forklaring følger…

Søn står og tripper som en gal på stuegulvet, alt imens han har et stykke vandmelon i den ene hånd og sin anden hånd solidt placeret på tissetrolden.

Moderen spørger, om han skal tisse. Han nægter. Nej, han skal bare have mere vandmelon. Få sekunder senere kommer han til konklusionen, at han skal tisse. Surpriiiiiise! For det er en anden ting, der er værd at vide om drenge. Du kan sige noget, og de kan nægte pure. Men så er et frø plantet, og lur mig, om de ikke selv kommer til samme konklusion lidt efter. De skal bare føle, at de selv kommer til løsningen. Kvindelist 101.

Søn sidder på toilettet og fortæller, at han føler, han skal kaste op. Straks spørger jeg, om han skal have en spand. Nej, det er bare kvalme. Han gør sig færdig og imens han vasker hænder, lyder det:

“Øhm, det der med at kaste op, det venter jeg lige med, til efter jeg har set tegnefilmen færdig”.

Som sagt: Det er vigtigt at kunne proritere 😛

Skriv et svar