En tur i arkivet

Surfede rundt på bloggen den anden dag – mest fordi jeg synes, det er svært at samle tankerne nok til at skrive i øjeblikket. Så jeg besluttede mig for at tage en tur tilbage til dengang det hele startede. Bloggen, baby og bunken af glæder og bekymringer blandet sammen. Det virkede på en eller anden vis som en fjern tid. Som om det var i et andet liv.

Set i bagklogskabens lys, er jeg blevet klogere. Og det er altid noget. Ret beset havde jeg ingen forudsætninger for at vide, hvad det ville indebære at få et – eller to for den sags skyld – børn. Men det kan godt komme til at virke en smule komisk, når jeg læser tilbage til tiden før min første kom og jeg stadig var ung, udhvilet og uvidende. Jeg ventede mig, men vidste ikke, hvad der ventede mig.

Jeg faldt f.eks. over dette indlæg – om hvad jeg bare måtte eje, når den lille kom.

Status – knap 7 år og endnu et barn senere:

  • Sko eller ej: Mine baller er stadig trætte og hænger lidt for meget ud med tyngdekraften
  • Jeg løber regelmæssigt, men uden børn, fordi det er et af de få frirum, jeg har i hverdagen, hvor jeg ikke konstant er på tilkald
  • De ekstra kilo røg hurtigt første gang, men blev samlet op og blev hængende anden gang
  • Silkeskjorter er flotte, men virkelig upaktiske med små børn!
  • Har op til flere lange kjoler og elsker dem. De er så gode til at skjule de trætte baller
  • Mini-pigen sov aldrig mere end 15 min. til middag, og jeg kan – 7 år senere – ikke erindre, at jeg har siddet mere end 5 min. uforstyrret i en stol på terrassen

 

Skriv et svar