Er du ikke lige sød at forklare mig #2

…hvorfor to voksne mennesker både kan blokere cykelstien ved at insistere på at cykle ved siden af hinanden (på ladcykler, that is. Troede faktisk ikke, det var pladsmæssigt muligt, men det var det!), kører over for mørkegult og ikke giver tegn, når de umotiveret drejer ud midt i et kryds – og så ALLIGEVEL skrige skældsord efter den, som forskrækket siger ”pas på”, fordi vedkommende er ved at blive sendt ned og kysse asfalten på grund af dem?

Jeg forstår ikke rigtig, de vil være det eller sig selv bekendt – og slet ikke med børn i vognene. I den situation er det måske værd at ofre en ekstra tanke på, at børn oftest ikke lærer af det, vi siger, men det vi gør. Og at både lidt takt og tegn i trafikken aldrig har skadet nogen. Tværtmiod. Tak. Selv tak. #talordentligt

1 comment / Add your comment below

  1. So true – og det er endda fra en mor, der også cykler med andre fellow mødre. Men da aldrig ved siden af hinanden – så må man vente lidt med sladderen, hehe 😁

Skriv et svar